Glajenje gub na obrazu


glajenje gub

CENIK

GLAJENJE GUB NA OBRAZU  Ko vbrizgamo majhno količino b. toksina v določene mišice na obrazu, se te mišice sprostijo, s tem se gube zabrišejo. Na obrazu b. toksin tipično injiciramo okoli oči, med obrvmi in na čelu. Uporaba b. toksina za glajenje gub je ima začasen efekt, čez nekaj mesecev učinek začne popuščati in mišice se lahko ponovno krčijo. Na obrazu lahko injiciramo b.toksin za glajenje gub tudi na druge predele na obrazu, npr v žvekalno mišico, potem za "gummy smile", za dvig konice nosu, za kadilske gube nad zgornjo ustnico, na mišice na bradi, in na vratu. Isto metodo injiciranja lahko uporabljamo tudi za preprečevanje prekomernega potenja in sicer je to lahko v področju pazduhe, na dlani ali na podplatih.

Glajenje gub je primerno za vse, ki želijo svoje gubice zgladiti. Obstajajo določene zdravstvene kontraindikacije za b.toksin, katere preverimo ob obisku pri nas, vendar so takšni primeri, da uporaba b.toksina za glajenje gub ni primerna metoda, zelo redki. Druge alternativne metode niso direktno primerljive in tako dobrega rezultata kot b. toksin ne dosegajo.

Sam poseg traja kratko, približno 15 minut, odvisno od površine, kamor se b.toksin injicira. Pri nas za vbrizgavanje uporabljamo avtomatski injektor Juvapen, kar nam omogoča natančno odmerjanje, samo vbrizgavanje je skoraj brez bolečin. Koliko enot b. toksina dobite pri injiciranju je odvisno od vašo mimiko obraza in anatomijo vaših mišic. Za optimalen rezultat je pomembno injicirati ravno pravi odmerek b. toksina na pravo anatomsko lokacijo, tako, da skupno število enot ni vedno merodajno. Ker pristopamo do vsake stranke individualno, se z veliko suverenostjo lotimo tudi najbolj kompliciranih primerov injiciranja, saj s skrbnim planiranjem samega postopka in natančnim injiciranjem dosegamo res optimalne rezultate.

Sicer so rezultati vidni čez približno 14 dni. Delni rezultati pa so vidni že po nekaj dneh. Obraz postane pomlajen, osvežen in spočit. Rezultati skozi nekaj mesecev postopno izzvenijo, svetujemo, da se injiciranje za glajenje gub opravi vsake 3-4 mesece. Pri dolžini trajanja so individualne razlike, na to vpliva začetno stanje kože, življenjski sloga, izpostavljenost soncu, kajenje, uporaba savne, itd. V primeru potrebe po kontroli po prvi aplikaciji, se ta izvede 14-21 dan po posegu. Sam postopek ne ustavi procesa staranja, koža in ostala tkiva še naprej starajo.

Takoj po posegu glajenja gub, se lahko vrnete k vsakodnevnim opravilom, pomembno je le to, da imate glavo vsaj 6-8 ur v pokončnem položaju, da ne uporabljajte sončnih očal, čelade ali česa drugega, kar pri od zunaj pritiskalo na področje glajenja gub.

Zakaj na glajenje gub v Estetiko SMedicina:
•    pred vsako aplikacijo natančno analiziramo mimiko in statične poteze obraza
•    točke, kjer bomo injicirali si zarišemo, pri tem smo pozorni na simetrijo
•    za aplikacijo uporabljamo mehanski injektor Juvapen, s tem dosežemo: 1) zelo natančno injiciranje (bolj natančno od ročnega injiciranja), s tem se izognemo asimetriji 2) neboleče injiciranje, ker je mehansko injiciranje bolj enakomerno od ročenga 3) manjša verjetnost modric na mestu injiciranja
•    uporabljamo znanje in tehnike injiciranja pridobljene pri najboljših svetovnih strokovnjakih na področju estetske medicine, pri injiciranju uporabljamo igle najvišjega kakovostnega razreda
•    uporabljamo materiale najvišje kakovosti

narocanje estetika smedicina

 TELEFON: 040 524 810